Nowości

Chleb pyszny 400 g

Pieczywo pszenne z siemieniem lnianym.

Chleb razowy z czosnkiem 400 g

Chleb razowy z dodatkiem płatków czosnku. 

 

Chleb żytni 100% 450 g

 

Mix śniadaniowy 35 g

Pieczywo pszenne o małej gramaturze i różnym kształcie (obwarzanki, rogaliki, węzełki).

Bułka tygrysia – 70 g

Bułka pszenno-żytnia z dodatkiem ziaren słonecznika i siemienia lnianego. Ciekawy wygląd i chrupiącą skórkę zawdzięcza masie dekoracyjnej składającej się m.in. z mąki ryżowej.

 

Chleb ziarnisty o niskim indeksie glikemicznym – 300 g

Chleb ziarnisty o niskim IG to kompozycja przypraw i ziaren m.in. słonecznika, siemienia lnianego, pestek dyni czy kurkumy to idealna dawka energii oraz białka, pozwalając cieszyć się tradycyjnym smakiem i aromatem. Jest to idealna propozycja dla osób dbających o zdrowie lub wymagających stosowania specjalistycznych dietoterapii. Wartość indeksu glikemicznego oznaczona zgodnie z FAO/WHO wynosi 42,7 %. Niskie IG potwierdza certyfikat wydany przez Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. 

 

Bułka ziarnista o niskim indeksie glikemicznym – 60 g

Bułka ziarnista cechuje się takim samym składem jak chleb ziarnisty o niskim indeksie glikemicznym. Kompozycja ziaren i przypraw sprawia, że aromat i smak jest tradycyjny. 

Chleb ProBody – 350 g

ProBody to pieczywo o wysokiej zawartości błonnika oraz białka. Jest to idealny składnik niskowęglowodanowego sposobu odżywiania się, ze względu na obniżoną zawartość węglowodanów. Wartość indeksu glikemicznego oznaczona zgodnie z wytycznymi FAO/WHO wynosi 33,5 %. Potwierdzeniem tego jest certyfikat wydany przez Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. 

 

Pizzerka z kurczakiem 150 g

Aromatyczne mięso kebab, sos oraz ser żółty wypiekane na cieście drożdżowym to podstawowe składniki pizzerki. Całość jest dopełniona przez sos warzywny leczo, który zawiera cebulę, paprykę, cukinię oraz pieczarki.

 Nowości

Chleb żytni 100% 450 g

Chleb dla fanów pieczywa żytniego. 

Mix śniadaniowy 35 g

Pieczywo pszenne o małej gramaturze i różnym kształcie (obwarzanki, rogaliki, węzełki).

Bułka tygrysia – 70 g

Bułka pszenno-żytnia z dodatkiem ziaren słonecznika i siemienia lnianego. Ciekawy wygląd i chrupiącą skórkę zawdzięcza masie dekoracyjnej składającej się m.in. z mąki ryżowej.

Chleb ziarnisty o niskim indeksie glikemicznym – 300 g

Chleb ziarnisty o niskim IG to kompozycja przypraw i ziaren m.in. słonecznika, siemienia lnianego, pestek dyni czy kurkumy to idealna dawka energii oraz białka, pozwalając cieszyć się tradycyjnym smakiem i aromatem. Jest to idealna propozycja dla osób dbających o zdrowie lub wymagających stosowania specjalistycznych dietoterapii. Wartość indeksu glikemicznego oznaczona zgodnie z FAO/WHO wynosi 42,7 %. Niskie IG potwierdza certyfikat wydany przez Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. 

 

Bułka ziarnista o niskim indeksie glikemicznym – 60 g

Bułka ziarnista cechuje się takim samym składem jak chleb ziarnisty o niskim indeksie glikemicznym. Kompozycja ziaren i przypraw sprawia, że aromat i smak jest tradycyjny. 

Chleb ProBody – 350 g

ProBody to pieczywo o wysokiej zawartości błonnika oraz białka. Jest to idealny składnik niskowęglowodanowego sposobu odżywiania się, ze względu na obniżoną zawartość węglowodanów. Wartość indeksu glikemicznego oznaczona zgodnie z wytycznymi FAO/WHO wynosi 33,5 %. Potwierdzeniem tego jest certyfikat wydany przez Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. 

 

Pizzerka z kurczakiem 150 g

Aromatyczne mięso kebab, sos oraz ser żółty wypiekane na cieście drożdżowym to podstawowe składniki pizzerki. Całość jest dopełniona przez sos warzywny leczo, który zawiera cebulę, paprykę, cukinię oraz pieczarki.